Chalupa v Trojanovicích pana Krajčího [ Chata, chalupa ]

Nabízíme vám k ubytování chalupu v Trojanovicích. Chalupa se nachází 200 m od autobusové zastávky a hotelu s restaurací s výbornou kuchyní. Prodejna potravin je vzdálena 500 m. Parkovat můžete přímo před chalupou. Chalupa stojí v přímé blízkosti lesa a také lze využít vlastní zahradu s pergolou a ohništěm.

Chalupa je rozdělena do dvou nezávislých bytových jednotek - přízemí a podkroví.

V přízemí se nachází ložnice se 3 lůžky, vybavená kuchyň, koupelna, WC a větší společenská místnost s rozkládací rohovou sedačkou, TV, SAT a krb.

V nově zrekonstruovaném podkroví jsou 2 ložnice se 3 lůžky, obývací pokoj s TV, vybavený kuchyňský kout a koupelna s WC.


Jako tradičně vám Beskydy nabízejí turistické trasy a zajímavé cíle. V zimním období můžete využít sjezdovky a běžecké trasy na Pustevnách (1,5 km od naší chalupy je lanovka), ve Frenštátě pod Radhoštěm (asi 5 km) můžete v zimě i v létě navštívit krytý bazén, kluziště, billiard club, squash, zábavné podniky ...

V letních měsících můžete využít koupání ve frenštátském aquaparku, návštěva skanzenu Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, technického muzea Tatra v Kopřivnici a další krásná místa (Hukvaldy, Štramberk ...).

Naše chalupa je tedy vhodným místem pro vaši dovolenou. Stačí jen zavolat a dohodnout termín a my jsme vám plně k dispozici do výše našich možností.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Chalupa v Trojanovicích pana Krajčího
Josef Krajčí
Trojanovice
744 40 Trojanovice
Česko (CZ)
tel: (+420) 737 244 916
(+420) 604 850 846
fax: (+420) 556 831 444

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Kateřina Krestová (Městské kulturní středisko) org. 56, 24.06.2008 v 11:03 hodin