Sportovní kroužek při zvláštní škole Valašské Meziříčí [ Sportovní oddíl nebo klub ]

SPORTOVNÍ KROUŽEK VE ZVLÁŠTNÍ ŠKOLE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

Ve zvláštní škole, která již téměř dvacet let sídlí vedle ZŠ Křižná, pracuje pravidelně řada kroužků.
Snad nejstarší je kroužek sportovní, který vede od jeho založení p. uč. Chytil a který připravuje reprezentanty školy na mnohé sportovní soutěže v rámci školy, ale i okresu, oblasti a také České republiky.
Tento kroužek vykazuje řadu let výborné výsledky a vychoval před 3 roky také mistra republiky v atletice žáků zvláštních škol.

Taneční kroužek pod vedením p. uč. Gomoľové funguje asi 6 let, schází se pravidelně 1x týdně a jsou v něm především romské dívky. Děvčata tanec velmi baví, vystupují na různých akcích - naposledy na Dni Země. Stále s připravují nové varianty, i když se jejich složení pochopitelně stále menší.
Taneční kroužek vznikl v loňském roce. Zaměřil se na diskotékovou hudbu a reprezentuje školu na školních akademiích, na školách 2. Stupně. Poslední vystoupení jste mohli shlédnout na Dni Země. Kroužek vede p. uč. Gomoľová.

Velmi dobré výsledky, jak můžete konečně sami vidět, vykazuje výtvarný kroužek. Tento kroužek s jistými přestávkami vede p. uč. Nováčková. Nejlepší práce jsou zasílány na nejrůznější soutěže v rámci okresu. Úspěchy byly dosaženy však i v celorepublikových soutěžích.

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 17.03.2010 v 09:26 hodin