CK Pohorka [ Cestovní kancelář ]

CK pro sportovně založené lidi. Zaměřujeme se na horskou turistika, vodní turistiku a rafting. Jezdíme po celé Evropě, na Sibiř a do himálajských oblastí Asie.

Krátce o Pohorce
Od roku 1997 nabízíme vodácké a turistické zájezdy mířící většinou do evropských zemí. V posledních letech si troufáme i do Asie. Sídlo naší cestovní kanceláře je na Severní Moravě. S klienty komunikujeme písemně, telefonicky, faxem, pomocí elektronické pošty a pomocí webových stránek na Internetu.

Aktivní dovolená, jak ji chápeme, je dostupná pro každého. Předem nepotřebujete ani zvláštní dovednosti, ani vybavení - potřebná je pouze chuť zažít něco zajímavého a fyzická kondice přiměřená věku 18 - 60 let.

Naší specialitou na velkých letních cestách jsou kombinace aktivit. Každý den můžete podle své kondice a momentální chuti zvolit program buď vodácký, nebo turistický. Zájezd doprovází vždy turistický průvodce a instruktoři - vodáci. Na našich cestách volíme pokud možno pohodlné ubytování. Akce tradičně organizujeme v malém týmu "rodinného typu". Autor itineráře je zároveň průvodcem zájezdu. Naší pracovní metodou je bezprostřední kontakt se zákazníkem a cílem je stálá a spokojená klientela.

Nabídka pro každý rok obsahuje také kratší ryze vodácké či turistické akce a je doplněna několika zimními lyžařskými zájezdy. Čtěte pozorně a, prosím, nepřeskakujte zdánlivě méně zajímavá témata. Každá z cest, které jsou zde popsány, je svým způsobem jedinečná a dá se o ní dlouze vyprávět.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Cestovní kancelář Pohorka
Ing. Jana Ježíková
Bystřička 269
756 24 Bystřička
Česko (CZ)
tel: (+420) 571 443 321
fax: (+420) 571 443 321

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.bystricka.cz
Typ záznamu: Cestovní kancelář
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 04.03.2010 v 12:37 hodin