Detoxikační masáž medem [ Rehabilitace a masáže ]

Masážní technika zvaná detoxikace medem, patří mezi speciální masáže prováděné v relaxačním centru LAZEBNÍK ŠENOVSKÝ. Tahle sladká masáž Vás zbaví stresu, vyčerpání, únavy a depresí.

Jedná se o tradiční metoda která zlepšuje stav organizmu při akutních i chronických onemocněních, snižuje projevy stresu, redukuje následky nezdravého životního stylu.

Masáž je prováděna čistým včelím medem, nebo medovými elixíry.

Je vhodná při:
- únavě, vyčerpání, napětí, neklidu, slabosti v důsledku stresu
- chronických onemocněních, včetně kloubních chorob.
- redukci následků kouření, užívání léků, nevhodné stravy
- očistných kůrách

Pozitivní účinky medové masáže:
- pomáhá zbavit tělo toxínů
- omlazuje
- regeneruje organismus
- snižuje stres
- napomáhá v boji proti civilizačným chorobám

Jak taková masáž medem funguje? Po páteři Vám masér rozetře asi dvě lžičky kvalitního medu a pomalými hmaty ho zapracovává do kůže. Med se nanáší nejčastěji na záda a rukama se pak "pumpuje" do těla a zároveň "vysává" z těla. Při masáží med z kůže vysává staré usazeniny, odpadní látky i jedy a tělo se vám krásně pročistí. Dochází k vyplavování toxinů - jedů, z tkání na povrch kůže. Toxiny se ukládají hluboko v tělesných tkáních kolem páteře po celou dobu našeho života a způsobují oslabování organizmu, co má za důsledek vznik různých problémů. Účinné složky včelího medu prostupují před kůži do hlouby organizmu. Medová masáž působí přes reflexní zóny na zádech na vnitřní orgány, které takto nepřímo aktivuje. V oblasti páteře nacházejí důležitá nervová zakončení, která ovlivňují řadu orgánů v těle. Medová masáž se může podílet na jejích regeneraci. Intenzita podráždění pokožky a množství vyloučených toxinů nám umožňuje rozpoznat začátky některých problémů.

Masáž je možné provádět i jako lokální v místech, kde potřebujete zregenerovat své unavené tělo. Velmi pozitivních výsledků je dosahováno na krku a v dekoltu. Výživné látky obsažené v medu si tělo příjme a navíc se zbaví negativních látek a nečistot.

Na ponci masáže je med z těla odstraněn.

Po masáži doporučuji parní bylinnou lázeň v parním boxu Bylinka. Po této procedůře se z těla působením bylinné páry odstraní zbytky medu a Vaše tělo se pak nebude sladce lepit. Zůstane Vám příjemný pocit svěžesti a voňavá pokožka.

Pro začátek je dobré absolvovat kůru v rozsahu 10 aplikací - 1 x týdně, následně pak stačí organismus už jenom udržovat 1 x měsíčně

Medová masáž je účinná metoda regenerace při typických civilizačních nemocech jako je alergie, bolesti hlavy, deprese, revmatizmus, žaludeční a střevní poruchy, plísňová onemocnění pokožky, chronická rýma, nespavost, nervové poruchy a další.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Ing. Ladislav Hollý
Dukelská 566
742 42 Šenov u Nového Jičína
Česko (CZ)
tel: (+420) 608 44 77 21

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 19.03.2007 v 18:27 hodin