Masáže REBEKA [ Rehabilitace a masáže ]

Uvolňující masáže:

Lymfatická masáž:
Speciální masážní technika, která ma za úkol rozproudit oběh lymfy, napomáhá detoxikaci organismu (celulitida, křečové žíly, únava a otoky dolních končetin, zvýšení imunity a regenerace organismu, migrenózní stavy a bolesti hlavy, zpomalení procesu stárnutí)

Detoxikační masáž medem:
Je významným prostředekm lidového léčitelství z Ukrajiny. Její účinky jsou známé již z dávné minulosti. Med se nanáší na bolestivá místa a po několika minutách dochází k zvláštnímu efektu zvedání podkoží. Tím se uvolní napětí a bolest (bederní páteř a bolesti mezi lopatkami, akné, celulitida, posiluje vnitřní orgány, vhodná při srdečních a cévních onemocněních)

Biodynamická masáž:
Uvolňující nebo stimulující masáž svalů, kostí a kloubů odstraňuje svalové napětí v těle způsobené stresy a potlačovanými emocemi (zbavuje svalového napětí a bolesti, odstraňuje reakce těla na trauma a stres, zbavuje pocitů strachu, agrese a deprese)

Shiatsu - japonská tlaková masáž:
Komplexní metoda ošetření vycházející z tradičního lékařství dálného východu. Vužívá tlaků, tahů a promačkavání jednotlivých bodů a částí těla. provádí se v oděvu na podložce (uvolňuje blokády páteře a kloubů, odstraňuje bolesti zad a jiných částí těla, podporuje regeneraci organismu a jeho rovnováhu)

Bodová masáž:
Kombinace akupresury, čínské a thajské masáže. Provádí se silné stlačování citlivých bodů na těle, tím dochází k rychlému uvolnění a úlevě( vhodná při bolesti, zatuhlosti zad a šíje, ramen a ostatních kloubů, přináší rychlou úlevu)

Aromaterapeutická masáž:
Uvolňující masáž celého těla s esenciálnímí oleji, které se získávají extrakcí z přírodních zdrojů. Při aplikaci na pokožku dochází ke vstřebávání do krevního oběhu(blahodárné účinky na psychiku i tělo, posiluje imunitu (virové onemocnění)povzbuzuje a stimuluje organismus)

Klasická zdravotní masáž:
Masáž jednotlivých částí těla s pomocí přírodních olejů(uvolňuje svalová napětí a stres, odstraňuje bolesti a únavu)

PROVOZNÍ DOBA:

Pondělí: 09:00 - 19:00
Úterý: 09:00 - 19:00
Středa: 09:00 - 19:00
Čtvrtek: 09:00 - 19:00
Pátek: 09:00 - 19:00
Sobota: Zavřeno
Neděle: Zavřeno

Jiný časový termín dle dohody.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Masáže REBEKA
Alena Čechová
Sokolovská 9
741 01 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 774 935 603

UMÍSTĚNÍ

AKTUALIZACE: Markéta Kvitová (Informační centrum Nový Jičín) org. 56, 16.12.2005 v 15:19 hodin