Chata Zátiší [ Chata, chalupa ]

Chata Zátiší se nachází v podhůří Jeseníků v lyžařském středisku Karlov - Malá Morávka. Je umístěna v bezprostřední blízkosti kopce Klobouk, v nadmořské výšce 750 m.n.m. Zařízení je možno využívat pro rodinnou rekreaci zimní i letní, lyžařské výcviky, sportovní soustředění, rodinné oslavy, svatební hostiny a pod. Poloha penzionu je zvlášť vhodná pro organizování ozdravných pobytů a škol v přírodě. Chata je nekuřácký objekt.

Ubytování:
Celková kapacita chaty je 55 lůžek. Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích, na všech je umyvadlo se studenou a teplou vodou. Sprcha a WC jsou společné na patře.

Stravování:
V restauraci formou polopenze s možností dokoupení obědů dle vlastního výběru.

Služby:
Parkování v areálu chaty, restaurace, bufet, letní terasa, ohniště s posezením. Posilovna, stolní tenis, hřiště, sauna s bazénkem, kulečník, šipky, prolézačky a houpačky pro děti.

Sportovní a kulturní vyžití:
V bezprostřední blízkosti jsou dvě sjezdovky o délce cca 1000 m, určené zejména pro náročnější lyžaře. Ve vzdálenosti 2 km se nachází několik dalších lyžařských svahů různé náročnosti a délky. Příznivci zimních běžeckých sportů mohou využít pobytu na chatě Zátiší jako nástupní místa řady běžeckých tras.

Koupání:
otevřené vyhřívané koupaliště Vrbno pod Pradědem, krytý bazén Břidličná, Bruntál, Slezská Harta.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Chata Zátiší
Karlov pod Pradědem 34
793 36 Malá Morávka
Česko (CZ)
tel: (+420) 554 273 143
(+420) 554 273 537- 8

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 19.10.2004 v 14:30 hodin