EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o. - VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH [ Encyklopedické heslo ]

EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o.
Nový Jičín

Vzdělávání dospělých

Již několik let spolupracujeme s Úřadem práce v Novém Jičíně při realizaci rekvalifikačních kurzů.


V roce 2005/6 probíhají tyto kurzy:


Správce aplikací - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro absolventy škol, kteří mají úplné střední vzdělání. Cílem kurzu je zvládnutí aktivního využití PC a prací spojených s komunikační technikou a znalosti a dovednosti z oblastí počítačového hardware a software, počítačových sítí a technických prostředků přenosu dat.


Obchodní činnosti - čtyřměsíční kurz, který byl určen především pro ženy, ale mohou jej absolvovat i muži. Základním vstupním předpokladem je absolvované střední vzdělání - vyučení. Cílem kurzu je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomicko-právního minima, obchodních činností, komunikace, motivace a informačních technologií. Velký důraz je kladen na praxi.


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.


V roce 2003-2005 proběhly tyto kurzy:


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva. Opakoval se dvakrát ročně.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.


V roce 2002/03 proběhly tyto kurzy:


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva.Opakoval se dvakrát ročně.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mirně porkorčilé a pokročilé.


Informační systémy - devítiměsíční kurz, který byl určen pro absolventy středních škol s maturitou se zájmem o výpočetní techniku.


Nová šance - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro dlouhodobě nezaměstnané. Zaměřil se na oblast služeb, kovovýrobu a stavebnictví.


Ještě není pozdě - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro nezaměstnané nad 45 let věku. Zaměřil se na přípravu podnikání.br />

Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.

KONTAKTNÍ ADRESA:

RNDr. Alena Olšáková
B. Martinů 1994/4
741 01 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 708 760
(+420) 556 703 658
fax: (+420) 556 710 239

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.educa-sos.cz
Typ záznamu: Encyklopedické heslo
AKTUALIZACE: Barbora Válková (EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o.) org. 56, 09.03.2006 v 10:22 hodin