Rybník Kocián v Loučné nad Desnou [ Vodní plocha ]

Popis místa:

Všechny zájemce rybaření zveme na rybník Kocián prožít pěkny sportovní a lovecký zážitek, odpočinout si v pěkném přírodním prostředí. Zveme i ostatní zájemce "nerybáře", protože všichni najdou příjemné vyžití a odpočinek. Rodiny s dětmi tu mají houpačky a sportovní hřiště, mohou ale povzbuzovat svého favorita při lovu. V kiosku je nejrůznější občerstvení, na čepu je pivo STAROPRAMEN 10. Skutečným hitem sezóny je jako pochoutka připravován uzený pstruh a kapr. Ryby získají za den až dva v kořeněném nálevu potřebnou chuť a chutná specialita je výsledkem uzení a tepelného zpracování podle receptů jihočeských rybářů. Podle téhož zdroje začínáme s úspěchem připravovat i velmi chutnou rybí polévku

Podmínky rybolovu:
Povolenka: nevyžaduje se žádný rybářský lístek - kdo přijde, může lovit (dítě-kmet), musí být ve střízlivém stavu a dodržovat místní rybářský řád
Cena povolenky je 25 Kč, na jednu povolenku lze ulovit tři ušlechtilé ryby. Pokud má zájem dále lovit, zakoupí si další povolenku.
Záloha: Při zakoupení povolenky složí rybář zálohu 100 Kč a tato slouží pro vyúčtování při prodeji ulovených ryb. Pokud by neulovil, zálohu dostane zpět.
Půjčovné: Lovci, který nemá vlastní rybářské náčiní, zapůjčíme za úhradu 15 Kč.
Ryby: K odlovu je pstruh 1ks/0,30-0,60kg, také kapr 1ks/2,00-2,50kg a jiné lovné ryby, pokud budou vysazeny do vody.
Rybářská stráž: Služba rybářské stráže je viditelně označena a lovící se přihlásí o místo u břehu. Začátečníkům poradí a pomůže při nesnázích. Po ulovení tří kusů zváží úlovek a váhu zapíše do povolenky. V kiosku se zaplatí.
Prodej ryb - ceny: 1 kg ulovených pstruhů 100 Kč, cena kapra 75 Kč/kg

Provoz rybníka Kocián: duben - říjen
pracovní dny: 15.00 - 19.00 hod.
soboty, neděle a svátky: 10.00 - 19.00 hod.

Kontakt:
Antonín Kaláb, Loučná nad Desnou 3, tel. + fax: 583 235 244
http://kocianloucna.cz

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://kocianloucna.cz
Typ záznamu: Vodní plocha
AKTUALIZACE: Uživatel 491 (Archivní záznam) org. 49, 08.08.2007 v 13:09 hodin