Penzion Bělá [ Penzion ]

Kapacita: 4 pokoje, 8 lůžek
Základní cena: 250 kč

Penzion se nachází nedaleko jablunkovského náměstí. Je obklopen rodinnými domky v blízkosti řeky Olše. Již při prvním pohledu působí velice pěkně a příjemně. Je ponejvíce navštěvován zákazníky, kteří chtějí strávit klidný a ničím nerušený večer v soukromí při svíčkách. Mohou využít i boxy, které jsou součástí menší restaurace pro 16 osob. Tato místnost je oddělena klenbou a třemi schody od větší restaurace, která má asi 30 míst. Zde se nachází i velký bar, který je ve večerních hodinách osvětlený a proto vyniká v tmavém prostředí penzionu.
Také vkusně upravený jídelní lístek Vás seznámí s mnoha dobrými jídly (která jsme měly možnost ochutnat), připravovanými v malé kuchyňce.
První patro slouží pouze k ubytování hostů. Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny televizí, minibarem a mají koupelnu. U vchodu je část prostoru vymezena pro letní posezení. I zde je možnost pořádání společenských akcí a využívání velkého sportovního areálu, spolu se stadionem a tenisovým kurtem. Tento sportovní areál slouží pro každodenní rekreaci obyvatel i hostů. Penzion má vlastní parkoviště.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Penzion Bělá
Bělá 1033
739 91 Jablunkov
Česko (CZ)
tel: (+420) 558 357 725
fax: (+420) 558 358 115

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 03.02.2010 v 15:32 hodin