Homepage

Dikobraz běloocasý

Dikobraz běloocasý
Dikobraz běloocasý
Je rozšířen v jihozápadní Asii. Obývá stepi a světlé lesy. Žije samotářským životem, přes den leží v zemních dutinách, které si sám vyhrabává, nebo v dutinách přirozených. V době páření žijí v párech. Po 60-70 dnech březosti vrhá samice 2-4 mláďata, která ihned vidí a mají krátké přiléhající bodliny.

LOKALIZACE


Typ záznamu: ZOO
AKTUALIZACE: Luděk Šorm (KAM NA PARDUBICKU s.r.o.) org. 2, 28.08.2002 v 21:34 hodin

Copyright 2000-2020 © ViditelnyMacek.cz