Homepage

Káně lesní

Káně lesní
Káně lesní
Káně je nejběžnější větší dravec, který u nás hnízdí. Hnízdo je mohutné, umístěné většinou na vysokých stromech. Samice snáší 2-3 vejce.

Hlavní potravou jsou myši. Je jich schopen zahubit až 30 za den.

LOKALIZACE


Typ záznamu: ZOO
AKTUALIZACE: Luděk Šorm (KAM NA PARDUBICKU s.r.o.) org. 2, 28.08.2002 v 20:56 hodin

Copyright 2000-2020 © ViditelnyMacek.cz